Ζέκα: Να πάρουμε το ντέρμπι και στο τέλος θα δούμε

Ο Κάρλος Ζέκα έχει προς το παρόν το μυαλό του στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, που είναι το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και ...δεν θέλει να αναφερθεί στην υπόθεση τίτλος. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» μίλησε στην «Πράσινη» και τόνισε ότι «πρώτα απ’ όλα, στόχος μας είναι να κερδίσουμε και στο… τέλος θα δούμε». Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν έχει ξαναζήσει τα όσα συνέβησαν στην Κρήτη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για πολλούς λόγους αυτό κόντρα στον ΟΦΗ, όμως καταφέρατε να πάρετε τους τρεις βαθμούς.

«Πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε κακή βαθμολογική θέση, όμως οι παίκτες του προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και μας δημιούργησαν κάποια προβλήματα. Εμείς, στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Στο δεύτερο όμως, κάναμε το παιχνίδι μας και φθάσαμε στη νίκη».

Η ατμόσφαιρα μόνο φιλική δεν ήταν για τον Παναθηναϊκό. Δεχθήκατε αμέτρητα αντικείμενα, συνέβησαν πολλά άσχημα πράγματα στο Ηράκλειο.

«Όσα συνέβησαν εκεί είναι πολύ άσχημα. Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο. Τέτοιου είδους καταστάσεις δεν πρέπει να υπάρχουν στον αθλητισμό. Πραγματικά λυπάμαι για όσους δημιούργησαν αυτήν την κατάσταση».

Έχεις ξαναζήσει κάτι ανάλογο όσο καιρό είσαι στην Ελλάδα;


«Όχι, όχι. Αλήθεια. Νιώθω έκπληκτος! Γνωρίζω ότι κάποια γήπεδα στην Ελλάδα, είναι δύσκολα για τον αντίπαλο, αλλά όσα ζήσαμε την Κυριακή, τόσα άσχημα πράγματα, δεν έχω ξαναζήσει στην καριέρα μου».


Ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θεωρείς ότι αν η ομάδα καταφέρει να πάρει τη νίκη, θα έχει ελπίδες για τίτλο;

«Πρώτα απ’ όλα, στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Παίζουμε στο σπίτι μας, κόντρα σ’ ένα δύσκολο αντίπαλο που είναι πρώτος στη βαθμολογία. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε το παιχνίδι, να μειώσουμε τη διαφορά που μας χωρίζει στους τρεις βαθμούς και στο τέλος θα δούμε. Θα δουλέψουμε πολύ δυνατά αυτήν τη βδομάδα για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».
Πηγή: sport-fm.gr

Αναγνώστες