Φριχτό! Παππούς πιάστηκε με κατεβασμένα τα παντελόνια πάνω από 10 μηνών μωρό!

Η είδηση που δημοσιεύει το PatrasTimes σοκάρει. Παππούς στην Πάτρα πιάστηκε να κακοποιεί σεξουαλικά το δέκα μηνών εγγόνι του, που υποτίθεται... ότι πρόσεχε επειδή οι γονείς του παιδιού εργάζονταν.

Όπως γράφει το πατρινό σάιτ, ο γέρος (ηλικίας 80 περίπου ετών) δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί του, όμως ασέλγησε με τον πιο φρικτό τρόπο στο ίδιο του το εγγόνι!

Βάζοντας ζάχαρη στο σεξουαλικό μόριό του και υποβάλλοντας το μωρό σε ανωμαλία πέρα από κάθε φαντασία!

Όλα ξεκίνησαν εδώ και μήνες όταν οι εκπαιδευτικοί γονείς, λόγω της πρωινής τους εργασίας, αποφάσισαν να φέρνουν τον παππού στο σπίτι τους για να φυλάει το μωρό! Και σίγουρα δεν θα μπορούσαν να διανοηθούν πως είχαν να κάνουν με ανώμαλο!

Δεν γνωρίζουν για πόσο καιρό ο ηλικιωμένος «πασπάτευε» το παιδί τους, όμως ο πατέρας υπέστη σοκ όταν προ μερικών εβδομάδων ο πατέρας μπήκε μέσα στο σπίτι και ήρθε αντιμέτωπος με το φρικτό θέαμα. Ο πατέρας του δεν είχε ακούσει το κλειδί και ο γιος (και πατέρας του βρέφους) τον είδε… με κατεβασμένα τα παντελόνια! Αυτό ήταν! Κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί, ενώ είδε και την ζάχαρη ακριβώς δίπλα στον ανώμαλο άνδρα οπότε… επιβεβαίωσε τα όσα εκείνη την στιγμή αστραπιαία του πέρασαν από το μυαλό!

Επιτέθηκε στον πατέρα του και τον πλάκωσε στο ξύλο! Το ζευγάρι δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη. Ευτυχώς ο ανώμαλος παππούς δεν είχε «πειράξει» το παιδί στα γεννητικά του όργανα ή στον πρωκτό του. Τον έβαζε όμως να κάνει αυτή την φρικιαστική ενέργεια, χωρίς βέβαια το βρέφος να καταλαβαίνει τι συνέβαινε.

Η μητέρα υπέστη νευρικό κλονισμό και ήταν σε κατάσταση σοκ. Πληροφορίες αναφέρουν πως νοσηλεύθηκε σε Νοσοκομείο. Συμβουλεύθηκαν αμέσως ειδικούς και όλοι τους είπαν πως για καλή τους τύχη ανακάλυψαν την ανωμαλία του παππού πολύ γρήγορα κι έτσι το παιδί δεν θα θυμάται το παραμικρό. Ωστόσο οι γονείς ακόμη και σήμερα προσπαθούν… να μαζέψουν τα «κομμάτια» τους.

Αναγνώστες