Μπήκε κρυφά στο σπίτι της ανήλικης φίλης του και πέταξε τη μάνα της από το μπαλκόνι

Από μπαλκόνι ύψους τριών μέτρων, βρέθηκε στο έδαφος, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, μια 40χρονη Βουλγάρα στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας, η οποία.... τραυματίσθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Πάτρας, «Άγιος Ανδρέας».

Σύμφωνα με πηγές του patrisnews.com, η 40χρονη, βρέθηκε στο κενό, όταν συνεπλάκη με 18χρονο ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στο σπίτι της με σκοπό να έχει συνάντηση με την ανήλικη κόρη της και προσπάθησε να διαφύγει μόλις έγινε αντιληπτός από τη μητέρα του κοριτσιού.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο 18χρονος, στην προσπάθειά του να διαφύγει, μόλις κατάλαβε πως έγινε αντιληπτός από την μητέρα της 15χρονης, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην οικία της, συνεπλάκη μαζί της με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δύο στο έδαφος από το μπαλκόνι ύψους τριών μέτρων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η 40χρονη να υποστεί σοβαρά τραύματα και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας», που παραμένει νοσηλευόμενη εκτός κινδύνου.

Ο 18χρονος βούλγαρος συνελήφθη από τους αστυνομικούς χθες το μεσημέρι και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Αναγνώστες