Δείτε γιατί αυτό το μωρό τρέλανε το Διαδίκτυο (φωτογραφίες)

Έχει επώνυμα ρούχα, μία λαμπερή μίνι Mercedes, 115.000 followers στο Instagram και είναι μόνο δύο χρονών.

Ο λόγος για την... Μίλι Μπελ Ντάιαμοντ που χάρη στη δημοφιλία της, βγάζει ακόμα και χρήματα από τις αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα.

Αναρτήσεις που φυσικά δεν γίνονται από την ίδια, αλλά από την μητέρα της, η οποία ξεκίνησε αρχικά έναν λογαριασμό στο Instagram ώστε να μπορούν να βλέπουν οι συγγενείς της την κόρη της.

Τότε η Μίλι Μπελ ήταν μόλις 2 μηνών. Έκτοτε πολύς χρόνος κύλησε στο αυλάκι, αλλά και χρήμα και επώνυμα ρούχα μαζί.

Στην αρχή η μικρή άρχισε να αποκτά θαυμαστές, λίγο αργότερα όμως γνωστοί οίκοι μόδας και μεγάλες φίρμες άρχισαν να της στέλνουν ως δώρα τα προϊόντα τους ώστε η μικρή Μίλι Μπελ να φωτογραφηθεί μαζί του.

Τσάντες Louis Vuitton και Chanel, μικροσκοπικά τζάκετ της Burberry είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα με τα οποία φωτογραφήθηκε το μωρό με τα γαλανά μάτια που χρεώνει 250 δολάρια ανά φωτογραφία για κάθε ένα ένδυμα, υπόδημα ή αξεσουάρ.

Όπως δήλωσε η μητέρα της, η δημοτικότητα της μικρής έφτασε στα ύψη όταν μία φωτογραφία της με έναν λεοπάρ φιόγκο μοιράστηκε από το @FashionKids έναν λογαριασμό στο Instagram με τρία εκατομμύρια followers.

Πλέον, η μικρή κατέκτησε και τον τίτλο του πιο διάσημου μωρού κάτω των δύο ετών παγκοσμίως στο Instagram, και έχει ορδές θαυμαστών στην Κίνα, την Μέση Ανατολή και την Τουρκία.

Αναγνώστες