Αυτή είναι η 19χρονη ελληνίδα πριγκίπισσα που μάγεψε τον Αυτή είναι η 19χρονη ελληνίδα πριγκίπισσα που μάγεψε τον πρίγκιπα Χάρι

Ενώ πριν από λίγες μέρες βγήκε με τις δύο πρώην του Natalie Pinkham και Astrid Harbord, ο πρίγκιπας Χάρι ....φαίνεται πως είναι ερωτευμένος με την πριγκίπισσα της Ελλάδας και της Δανίας Μαρία – Ολυμπία. Ο 31χρονος, σύμφωνα με το αυστραλιανό περιοδικό New Idea, γνώρισε τη 19χρονη από την ξαδέρφη του πριγκίπισσα Βεατρίκη και φαίνεται τρελά ερωτευμένος μαζί της.

Φαίνεται πως η Μαρία – Ολυμπία έχει οπαδούς της και τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, που πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη υποψήφια για κοπέλα του πρίγκιπα Χάρι. “Δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο χαρούμενος και ήρεμος είναι ο πρίγκιπας Χάρι από τη στιγμή που η Μαρία – Ολυμπία μπήκε στη ζωή του. Παλιότερα φαινόταν πολύ ανήσυχος”, σημειώνει το περιοδικό.Γεννημένη στη Νέα Υόρκη και μεγαλωμένη στο Λονδίνο, η Μαρία-Ολυμπία είναι η μεγαλύτερη από τα 5 παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Ζει με τους γονείς και τα αδέρφια της, ενώ οι φωτογραφίες της στο Instagram αποκαλύπτουν πώς είναι η ζωή μιας 19χρονης από βασιλική οικογένεια. Το περιοδικό δεν παραλείπει να αναφερθεί στο γεγονός πως παρά το γεγονός πως έχει καταργηθεί η μοναρχία στην Ελλάδα εδώ και δεκατίες, τα μέλη της οικογένειάς τους είναι γνωστά με τους τίτλους τους.

Πηγή: Dailymail

Αναγνώστες