Έκλεψαν το τζιπ και το πιστόλι του Βέρτη από πάρκινγκ


Οι υπάλληλοι του πάρκινγκ το παρέδωσαν στον ληστή...!
Θύμα ληστείας έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, όταν άγνωστος παρουσιάστηκε και πήρε το πολυτελές τζιπ Range Rover που είχε αφήσει σε ιδιωτικό πάρκινγκ στη Γλυφάδα, υποστηρίζοντας πως ήταν δικό του.

Από λάθος συνεννόηση των εργαζομένων στο πάρκινγκ, όπως προκύπτει από τις έρευνες, δεν αντιλήφθηκαν ότι έδιναν το αυτοκίνητο του Νίκου Βέρτη σε έναν άγνωστο.

Μάλιστα, είχαν αφήσει τα κλειδιά στο παρμπρίζ.

O τραγουδιστής όταν κατάλαβε ότι το αυτοκίνητο δεν βρίσκεται πια στο πάρκινγκ, αμέσως δήλωσε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας.

Μόλις έγινε γνωστό τι είχε συμβεί στο σημείο κλήθηκαν άνδρες της ομάδας Δίας νοτιοανατολικής Αττικής, πήραν καταθέσεις, είδαν υλικό από το κλειστό κύκλωμα και πλέον αναζητούν τον θρασύτατο ληστή. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, από τις κάμερες ασφαλείας φαίνονται καθαρά τα χαρακτηριστικά και οι κινήσεις του δράστη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, «φτερά» έκαναν και 6000 ευρώ που είχε αφήσει μέσα στο τζιπ ο τραγουδιστής, καθώς και ένα πιστόλι για το οποίο υπάρχει νόμιμη άδεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη ληστεία, μέσα σε δύο μόλις μήνες, για τον Νίκο Βέρτη. Τον Νοέμβριο διαρρήκτες είχαν εισβάλλει στο σπίτι του στη Βούλα και είχαν αποσπάσει το χρηματοκιβώτιο του τραγουδιστή, το οποίο περιείχε μετρητά περίπου 3.000 ευρώ, κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας.

Αναγνώστες