Κούλογλου: Ο Σόιμπλε τα έχει βρει με τον Μητσοτάκη - Θέλει να ρίξει την κυβέρνηση


Την άποψη ότι «ο Σόιμπλε δεν θέλει να κλείσει η αξιολόγηση, θέλει να ρίξει την Κυβέρνηση», υποστήριξε στον... Realfm ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.

O Στ. Κούλογλου επικαλέστηκε πληροφορίες από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο και εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ: «Ο Σόιμπλε θεωρεί ότι ο κ. Μητσοτάκης θα του κάνει όλα τα χατίρια, θα εφαρμόσει αυτό το σχέδιο που είχε στο μυαλό του για την Ελλάδα».

«Το σχέδιο του είναι για συντάξεις και μισθούς στα 300 ευρώ και μία χώρα με φθηνό εργατικό δυναμικό για τις βιομηχανίες της Βόρειας Ευρώπης. Αυτό δεν έγινε ούτε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις ούτε από την τωρινή, αλλά ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται πρόθυμος να το κάνει. Αυτό δεν είναι πληροφορία, αλλά εκτίμηση», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη, είπε ότι «πρέπει να διατηρούμε την ψυχραιμία μας». Στη συνέχεια, διευκρίνισε «ότι καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να αντέξει μόνη της αυτή την κρίσιμη στιγμή» και ότι «πρέπει να υπάρξει μία εθνική συνεννόηση».

Τέλος, σε ερώτηση για το σενάριο των εκλογών, απάντησε: «Το χειρότερο σενάριο αυτή τη στιγμή για τη χώρα είναι οι εκλογές. Αν το προκαλέσει ο Σόιμπλε, είναι αναπόφευκτο».

Αναγνώστες