Άλιμος: Ετοίμαζαν τρομοκρατικά χτυπήματα με αυτοκίνητα παγιδευμένα με εκρηκτικά


Τρομοκρατικά χτυπήματα φαίνεται να ετοίμαζε η Πόλα Ρούπα και...
άλλα μέλη της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», όπως δείχνουν τα ευρήματα του γκαράζ στον Άλιμο.

Στο γκαράζ βρέθηκαν δύο ΙΧ με πλαστές πινακίδες, πυρομαχικά και υλικά για βόμβες. Τα μέλη της οργάνωσης φαίνεται να σχεδίαζαν να παγιδεύσουν τα αυτοκίνητα με εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Πέρα από τα ευρήματα, παρατηρείται ότι η συγκεκριμένη οργάνωση επιλέγει συχνά τον Ιανουάριο μήνα για να πραγματοποιήσει τα χτυπήματά της, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν:

- Στις 14 Ιανουαρίου του 2013, ο «Επαναστατικός Αγώνας» φέρεται να πραγματοποίησε επίθεση με καλάσνικοφ που σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού 340.

- Η οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας, που έγινε μπροστά σε κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, στην οδό Αμερικής, στις 10 Απριλίου 2014.

- Στις 5 Ιανουαρίου του 2009, η τρομοκρατική οργάνωση πραγματοποίησε ένοπλη επίθεση εναντίον αστυνομικών που φρουρούσαν το υπουργείο Πολιτισμού στα Εξάρχεια.

- Στις 12 Ιανουαρίου του 2007, ο «Επαναστατικός Αγώνας» χτυπά με ρουκέτα έναν από τους πιο καλά φυλασσόμενους στόχους, την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα.
πηγη

Αναγνώστες