Πήρε θέση ο Μαυροειδής για το… «χαστούκι» του Ζντοβτς μαυροειδής


Σε δημόσια τοποθέτηση για το περιβόητο περιστατικό με τον Γιούρε Ζντοβτς κατά τη διάρκεια του αγώνα... της ΑΕΚ με τη Σάσαρι προχώρησε ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Ο σέντερ της «Ένωσης» ξεκαθάρισε ότι ο προπονητής του ουδέποτε επιχείρησε να τον χτυπήσει και δήλωσε θιγμένος από τις διαστάσεις που πήρε αδικαιολόγητα το θέμα.

Τόνισε, δε, ότι το κλίμα μεταξύ τους είναι καλό και χαρακτήρισε «αδικία» το ότι δεν καταγράφηκε από τα ΜΜΕ η κίνηση-χάδι του Ζντοβτς προς το μέρος του στη συνέχεια.


Αναλυτικά η δήλωση του Μαυροειδή

«Επιβεβλημένη είναι μετά από μια ήττα η αυτοκριτική, από τον καθένα μας χωριστά. Αυτό θα κάνουμε όλοι όσοι αγωνιστήκαμε και στο Σάσαρι. Τα λόγια τέτοιες ώρες είναι φτώχεια.

Όμως, με λύπη μου είδα, ότι ένα γεγονός έλαβε “μυθικές” διαστάσεις από τα media, και αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων να αποκαταστήσω την αλήθεια.

Μια εικόνα δεν είναι πάντα χίλιες λέξεις. Ο προπονητής μου δεν χειροδίκησε εναντίον μου κι ας “αποφάνθηκαν” κάτι τέτοιο οι περισσότεροι.

Ο τηλεοπτικός φακός τον αδικεί και αδικεί και εμένα προσωπικά. Ο προπονητής μίλησε μεν σε έντονο ύφος και έκανε μια κίνηση, αλλά ουδέποτε έθιξε την αξιοπρέπειά μου και δεν με χτύπησε.

Η αξιοπρέπειά μου θίχτηκε για την έκταση, που πήρε το θέμα, του οποίου φέρομαι “συμπρωταγωνιστής” χωρίς να είμαι.

Θεωρώ αδικία αυτό, που καταγράφηκε. Και μεγαλύτερη αδικία, που δεν “καταγράφεται” από τα media η κίνηση-χάδι του προπονητή προς το μέρος μου, όπου αποδεικνύονται τα παραπάνω, που σας είπα και το καλό κλίμα μεταξύ μας.

Ας πρυτανεύσει η λογική αυτές τις ώρες. Η ΑΕΚ βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους και δουλεύουμε όλοι, με τα σωστά και τα λάθη μας, για την επίτευξη των στόχων.
Σας ευχαριστώ».

Πηγή: sport-fm.gr

Αναγνώστες