Παρίσι, η «Πόλη του… Σeξ»!


Απιστίες; Ερwτικά τρίγωνα; Όρgια; Πολλοί ερwτικοί σύντροφοι; Αμφισeξουαλικότητα; ...Όχι, δεν μιλάμε για τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας, αλλά για το Παρίσι του 2017, το οποίο, σύμφωνα με τα στοιχεία πρόσφατης έρευνας διεκδικεί επαξίως τον τίτλο της «Πρωτεύουσας του Σeξ».

Τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγε το Ινστιτούτο Ifop δείχνουν ότι οι Παριζιάνοι και Παριζιάνες έχουν αξιοζήλευτα έντονη σeξουαλική ζωή και δεν σταματούν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να ικανοποιήσουν τη λίμπιντό τους, αν κανείς σκεφθεί ότι δηλώνουν ότι έχουν κάνει σeξ κατά μέσο όρο με 19 (!) άτομα, διπλάσιους από το μέσο όρο της χώρας και διπλάσιους από τον μέσο όρο των Λονδρέζων.

Όσον αφορά στον σeξουαλικό προσανατολισμό, σχεδόν το ένα πέμπτο των Παριζιάνων δηλώνει γκέι ή αμφισeξουαλικό, όταν ο μέσος όρος στη Γαλλία είναι μόλις 11%. Επίσης, το 43% του σeξουαλικά ενεργού πληθυσμού της πόλης είναι μόνο του, ενώ μόλις το 25% δηλώνει ότι βρίσκεται σε μακροχρόνια σχέση.

Αλλά, ακόμα και αυτοί, σε ποσοστό 58% δηλώνουν ότι έχουν απατήσει τον/την σύντροφό τους, ενώ, όπως προαναφέρθηκε, ο μέσος όρος σeξουαλικών συντρόφων για τους Παριζιάνους είναι 19, έναντι 11 στην υπόλοιπη Γαλλία.

Όσον αφορά, δε, στην… ποικιλία στη σeξουαλική ζωή, οι Παριζιάνοι τα έχουν… δοκιμάσει όλα: το 29% έχει συμμετάσχει σε «τρίο», το 18% συχνάζει σε κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων και το 22% έχει συμμετάσχει σε όρgιο, ήτοι σε ερwτική συνεύρεση με περισσότερους από τρεις συντρόφους ταυτοχρόνως!

Επίσης, το 44% δηλώνει ότι έχει… σeξουαλιστεί σε δημόσιο χώρο και το 38% των ανδρών δηλώνει ότι έχει κάνει χρήση υπηρεσίας «επαγγελματιών του σeξ».

Αναγνώστες