Τραμπ vs Σβαρτζενέγκερ – Η κορυφαία απάντηση του «Εξολοθρευτή»


Παρά το εξαιρετικά βαρύ πρόγραμμά του και τα σημαντικά θέματα που θα έπρεπε να τον απασχολούν..., ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ βρήκε χρόνο να επιτεθεί στον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, ο οποίος τον αντικατέστησε στην παρουσίαση του ριάλιτι «Celebrity Apprentice».

Μέσω twitter, ο Ντόναλντ Τραμπ ειρωνεύτηκε τον πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια για τις επιδόσεις του στο ριάλιτι, γράφοντας: «Γουάου, έμαθα τις τηλεθεάσεις. Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ καταστράφηκε σε σχέση με τον βασιλιά της τηλεθέασης DJT (σ.σ. τα αρχικά του Τραμπ). Και ήταν και σταρ του κινηματογράφου. Συγκρίνετε τη δική του σεζόν 14, σε σχέση με τη δική μου σεζόν 1. Αλλά ποιος νοιάζεται, υποστήριξε τον Κασίς και τη Χίλαρι…».


Τρεις ώρες αργότερα, ήρθε η απάντηση του κινηματογραφικού «Εξολοθρευτή», μέσω τουίτερ και πάλι: «Σου εύχομαι καλή τύχη και ελπίζω να εργαστείς για ΟΛΟΥΣ τους αμερικανούς πολίτες όσο φανατικά εργάστηκες για τις τηλεθεάσεις σου».Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, αν και υπήρξε Ρεπουμπλικάνος, είχε δηλώσει πριν τις εκλογές ότι αυτή θα ήταν η πρώτη φορά που θα ψήφιζε Δημοκρατικό υποψήφιο.

Αναγνώστες