Θανατηφόρο δυστύχημα στο Αίγιο: Στο ψυχιατρείο ο 28χρονος οδηγός - «Υπέστη ψυχολογικό σοκ, είχε κρίση πανικού» λέει ο δικηγόρος του Γιάννης Σαμέλης


Την πόρτα του Ψυχιατρικού Πεντέλης πέρασε χθες το βράδυ ο 28χρονος που παρέσυρε ...και σκότωσε με το αυτοκίνητό του στο Αίγιο την 67χρονη γιαγιά με το μόλις 15 μηνών εγγόνι της.

«Πριν από όλα να πούμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια των θυμάτων και τα αισθήματα συντριβής του εντολέα μου. Να μεταφέρω μια ανθρώπινη συγγνώμη προς την οικογένεια των θυμάτων, που προφανώς δεν είναι αρκετή για να απαλύνει τον πόνο τους, αλλά είναι το ελάχιστο που μπορεί να εκφράσει ο εντολέας μου. Είναι σε κατάσταση ψυχολογικού σοκ. Από χθες το βράδυ νοσηλεύεται στο Ψυχιατρικό Πεντέλης, στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ήδη από τη Δευτέρα είχε εξεταστεί από ψυχιάτρους του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών» είπε ο δικηγόρος του Γιάννης Σαμέλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Σαμέλης διέψευσε ότι ο νεαρός προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης. «Υπέστη ψυχολογικό σοκ, είχε κρίση πανικού. Είναι ανακριβές ότι προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης, έπεσε στη θάλασσα με αυτοκτονικές τάσεις».

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο δράστης δεν έχει ακόμα συλληφθεί ακόμα είπε: «Η δικογραφία δεν έχει φτάσει στην εισαγγελία του Ναυτοδικείου Πειραιώς και δεν έχει ασκηθεί δίωξη [...] Δεν έχει τύχει κάποιας ευνοϊκής μεταχείρισης» επισήμανε.

Αναγνώστες