Μακάβρια απάτη με έρανο για την κηδεία της 35χρονης αστροφυσικού - Σε γνωστή ιστοσελίδα


Μία μεγάλη διαδικτυακή απάτη έστησαν επιτήδειοι με αφορμή το θάνατο της Natalie Christopher, που ...
είχε εξαφανιστεί και τελικά βρέθηκε νεκρή στην Ικαρία όπου σκοτώθηκε κάνοντας αναρρίχηση, καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες φίλων της είχαν ξεκινήσει έρανο για την κηδεία της 35χρονης σε γνωστή ιστοσελίδα.

Την απάτη αποκάλυψε η Σάκσια Κωνσταντίνου σε ανάρτησή της, καθώς χρησιμοποιήθηκε το όνομά της για να ξεκινήσει ο έρανος, ενώ όπως λέει θα κινηθεί νομικά κατά των υπαιτίων.

«Μέσα στην τραγωδία με το χαμό της δρ. Νάταλι Κρίστοφερ, κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομά μου για να ξεκινήσουν έναν υποτιθέμενο έρανο. Αυτό είναι παράνομο και δεν έχει γίνει από εμένα. Το κατήγγειλα στις αρμόδιες αρχές και θα κινηθώ νομικά σε βάρος αυτών που είναι υπαίτιοι. Σας παρακαλώ, μην δωρίζετε λεφτά σε κανέναν έρανο για την κηδεία της Νάταλι Κρίστοφερ», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Το συμβάν επιβεβαιώθηκε και από την Κυπριακή Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία το πρόσωπο που άνοιξε τη σελίδα για τον έρανο έχει δηλώσει τρίτη χώρα, ως χώρα διαμονής. Προχώρησε δε σε σύσταση προς το κοινό να μην καταβάλλει χρήματα στον έρανο καθότι πρόκειται για ξεκάθαρη απάτη.

Αναγνώστες