Γιατί ο Τραμπ δεν φωτογραφίζεται με την μικρή του κόρη -Το προσβλητικό του σχόλιο για την Τίφανι


Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι τύπος περίεργος. Αλαζών, προσβλητικός. Τόσο προσβλητικός που δεν διστάζει να προσβάλλει και την ...
κόρη του. 
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε η προσωπική του βοηθός Μαντλίν Γουέστερχουτ η οποία αποκάλυψε σε δημοσιογράφους off the record το λόγο για τον οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος δεν θέλει να βγάζει φωτογραφίες με την μικρή του κόρη Τίφανι. Η αποκάλυψη της Γουέστερχουτ έφερε και την απόλυσή της. 


Γιατί ο Τραμπ δεν βγάζει φωτό με την κόρη του

Συγκεκριμένα, η Γουέστερχουτ αποκάλυψε ότι ο Ντόναλντ Τραμμπ δεν θέλει να βγάζει φωτογραφίες με την 25χρονη κόρη του Τίφανι Τραμπ γιατί την θεωρεί χοντρή. 

Καθώς η Γουέστερχουτ δειπνούσε με δημοσιογράφους της The Washington Post, του Bloomberg, και της The Wall Street Journal που κάλυπταν τις διακοπές του Ντόναλντ Τραμπ στο γκοφλ κλαμπ του στο Bedminster του New Jersey, η Γουέστερχουτ, όπως γράφει το Politico, ενώ είχε πιει δυο ποτά, ανοίχτηκε λίγο παραπάνω στους συνδαιτύμονές της. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Γουέστερχουτ ισχυρίστηκε στους δημοσιογράφους ότι η ίδια είχε καλύτερη σχέση με τον Αμερικανό Πρόεδρο από ό,τι οι δυο κόρες του και ότι ο Τραμπ δεν ήθελε να φωτογραφίζεται με την 25χρονη κόρη του Τίφανι λόγω του βάρους της. Μάλιστα, κάπως αστειευόμενη είπε ότι ο Τραμπ δεν μπορεί να εμφανίσει την μικρή του κόρη δημοσίως. 


Τίφανι και Ιβάνκα Τραμπ

Οταν οι λεπτομέρειες των αποκαλύψεων της Γουέστερχουτ έγιναν γνωστές, η 28χρονη παραιτήθηκε από τη θέση της στο Λευκό Οίκο, σύμφωνα με τους New York Times. 

Ο Τραμπ, καθώς αναχωρούσε χθες για το Καμπ Ντέιβιντ, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν αληθεύουν όσα υποστήριξε η Γουέστερχουτ με τον Αμερικανό Πρόεδρο να απαντά: «Ο όχι. Οχι. Η Τίφανι είναι σπουδαία. Αγαπώ την Τίφανι».

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι ο Τύπος είναι ανέντιμος γιατί υποτίθεται όσα είπε (σσ η Γουεστερχουτ) ήταν off-the-record». Ανέφερε ακόμη ότι δεν πρέπει να επαναλαμβάνουν πράγματα τα οποία πληγώνουν κάποιους ανθρώπους. 

Μάλιστα, σήμερα το πρωί, ο Ντόναλντ Τραμπ, τουίταρε ότι συγχωρεί την πρώην προσωπική του βοηθό. «Η Μαντλίν Γουέστερχουτ είχε υπογράψει συμφωνία εμπιστευτικότητας. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και δεν θα υπήρχε ποτέ λόγος να το χρησιμοποιήσω. Την καταλαβαίνω και την συγχωρώ! Αγαπώ την Τίφανι, είναι σπουδαία!». 

Μάλιστα, σε μια απάντηση σημείωσε ότι χρησιμοποιεί και άλλες παρόμοιες συμφωνίες εμπιστευτικότητας για να κάνει μηνύσεις, συμπεριλαμβανομένης της πρώην βοηθού του στον Λευκό Οίκο Ομαρόσσα Μανιγκόλτ Νιούμαν. «Ναι, κατηγορώ διάφορους για παραβίαση των συμφωνιών περί εμπιστευτικότητας. Η αηδιαστική και χυδαία Ομαρόσα είναι μια από αυτούς. Της έδωσα ευκαιρίες παρότι την απεχθάνονταν όλοι και αυτή επέλεξε να βγάλει χρήματα από ένα βιβλίο. Και αναρίθμητοι άλλοι», συμπλήρωσε ο Ντόναλντ Τραμπ. 


Οι φωτό του Τραμπ με την Τίφανι

Η αλήθεια πάντως είναι ότι οι φωτό του Ντόναλντ Τραμπ με την κόρη του Τίφανι, το τελευταίο διάστημα, είναι ελάχιστες. 

Εδώ ο Ντόναλντ με την Μελάνια Τραμπ φωτογραφίζονται παρέα με την Τίφανι να στέκεται λίγο πιο πέρα. Τον Απρίλιο του 2019. 


Στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου τον Νοέμβριο του 2018 και πάλι η Τίφανι Τραμπ καθόταν αρκετά πιο πέρα από τον πατέρα της. 


Και εδώ το ζεύγος Τραμπ με την Τίφανι τον Απρίλιο του 2018:

Αναγνώστες