Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον σε low cost πτήση - «Μάθημα» σε Χάρι και Μέγκαν (Video)


Στη Σκωτία ταξίδεψαν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον και τα ...τρία τους παιδιά, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις προκειμένου να επισκεφθούν τη βασίλισσα Ελισάβετ που βρίσκεται εκεί με τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η βασιλική οικογένεια επέλεξε να ταξιδέψει με χαμηλού κόστους πτήση (περίπου 80 ευρώ), καθώς συνήθως προτιμά να ταξιδεύει με ιδιωτικά τζετ.

Η πτήση ήταν το πρωί της Πέμπτης στις 8:45 και είχε προορισμό το αεροδρόμιο Aberdeen της Σκωτίας.

Ένας επιβάτης στο αεροπλάνο που αναγνώρισε την οικογένεια, δήλωσε στη βρετανική «Sun»: «Η οικογένεια κάθισε δεξιά στις μπροστινές θέσεις. Κάνω αυτή τη διαδρομή συνεχώς και δεν είχα ιδέα. Κανείς δεν ήξερε ότι βρίσκονταν σε αυτήν την πτήση. Στη συνέχεια, συνειδητοποίησαν ότι η μητέρα της Κέιτ καθόταν λίγες σειρές πιο μπροστά από εμένα».

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φαίρεται να κουβάλησε αρκετές τσάντες, ενώ κρατούσε τον 6χρονο Τζορτζ, με την 4χρονη Σάρλοτ να βρίσκεται ακριβώς από πίσω τους.

Από πίσω ακολουθούσε η Κέιτ Μίντλετον, η οποία κρατούσε τον μικρό Λούις. Δίπλα της ήταν η νταντά των παιδιών, Maria Borrallo.Ένας άλλος επιβάτης είπε: «Είχα την αίσθηση ότι είχε έρθει ένας γνωστός στην πτήση, αλλά νόμιζα ότι ήταν κάποιος ποδοσφαιριστής. Μόλις προσγειωθήκαμε, είδαμε δύο μαύρα Range Rovers. Ξαφνικά, ο Ουίλιαμ, η Κέιτ και τα παιδιά σηκώθηκαν και φύγανε. Δεν τους ενόχλησε κανείς την ώρα που κατέβαιναν. Έμοιαζαν σαν μια τυπική οικογένεια που απλά ταξίδευε μαζί. Κανείς δεν τους είδες την ώρα που επιβιβάστηκαν. Είναι εκπληκτικό πώς το κατάφεραν. Πρέπει να μπήκαν γρήγορα, αφού είχαν ήδη καθίσει όλοι οι επιβάτες».

Φυσικά, η εμφάνισή τους στο αεροπλάνο προκάλεσε έντονα σχόλια γιατί αρκετοί τους συνέκριναν με την οικογένεια του πρίγκιπα Χάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν δεχθεί έντονη κριτική από τους Βρετανούς γιατί έχουν πραγματοποιήσει 4 πτήσεις με ιδιωτικά τζετ μέσα σε 11 μέρες αυτό το καλοκαίρι, ενώ δηλώνουν υπέρμαχοι του περιβάλλοντος.

Αναγνώστες