Υπό διάλυση η Χρυσή Αυγή- Εξαφανίστηκε και το site της οργάνωσης


Υπό διάλυση είναι τις τελευταίες εβδομάδες η οργάνωση Χρυσή Αυγή, καθώς μετά την ...εκλογική πανωλεθρία, την επικείμενη κατάληξη της δίκης για τον δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την δικοπή της κρατικής χρηματοδότησης, το σύνθημα που δονεί τους πρώην φίλους του αρχηγού Μιχαλολιάκου είναι, «ο σώζων εαυτόν σωθήτω».

Οπως αναφέρει ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, τελευταίο σημάδι της αποσύνθεσης εκτός από τα γραφεία που κλείνουν το ένα μετά το άλλο, είναι ότι ακόμα και το site που είχε, έχει «πέσει», και δεν μπορεί κανείς να συνδεθεί με αυτό. Οποιος επιχειρήσει να συνδεθεί με την παλαιά σελίδα της οργάνωσης στην διεύθυνση xryshaygh.com βλέπει το γνωστό this site can t be reached, ενώ όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ η απάντηση που θα λάβει όποιος θελήσει να συνδεθεί με τον ιστότοπο της νεολαίας η με το κατάστημα της οργάνωσης, θα διαπιστώσει ότι τα domain names είναι προς πώληση.

Χρυσή Αυγή: Δεχόμαστε επίθεση από σκοτεινούς κύκλους

Η ίδια η οργάνωση ανακοίνωσε στις 31.7 την εξαφάνιση της ιστοσελίδας της, προσπαθώντας να την αποδώσει σε σκοτεινούς κύκλους:

«Ο πόλεμος εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Συντονισμένη επίθεση δέχτηκε η Κεντρική Ιστοσελίδα του Κινήματος της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλέον. Ας γνωρίζουν όμως οι απανταχού εχθροί μας ότι η προσπάθεια φίμωσης της φωνής μας στο διαδίκτυο δεν θα περάσει! Από αύριο, 1η Αυγούστου, η Κεντρική ιστοσελίδα μας θα βρίσκεται στη νέα ηλεκτρονική διεύθυνση xrisiavgi.co

Αναγνώστες