Ξεκατίνιασμα Χρυσής Αυγής στο twitter - Γερμενής: Γαντζώθηκες στην καρέκλα και δεν την αφήνεις - Μιχαλολιάκος: Είσαι αδύναμος κι αχάριστος


Η διάλυση του ναζιστικού κόμματος μετά τη μη είσοδό του στην Βουλή, προκαλεί σκηνές απείρου κάλους με ...Μιχαλολιάκο και Γερμενή να ξεκατινιάζονται στο Twitter.

Η Χρυσή Αυγή, επιτέλους, έχει πάρει την κάτω βόλτα και ελπίζουμε να μην βρει ποτέ η ίδια ή κάποιο άλλο ανάλογο μόρφωμα, τη δύναμη να σταθεί στα πόδια του.

Η απουσία της από τη νέα Βουλή και οι αποχωρήσεις βασικών και προβεβλημένων στελεχών, όπως είναι οι Γιάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής, Νίκος Κούζηλος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, έχει προκαλέσει μεγάλους τριγμούς στον χώρο, δίνοντας μία νότα... εμφυλίου.

Οι κόντρα των δύο πλευρών μάλιστα έχει περάσει σε άλλο επίπεδο πλέον, καθώς ξεκατινιάζονται στα social media, «καρφώνοντας» η μία πλευρά την άλλη.

Αφορμή για ένα από τα τελευταία επεισόδια, ήταν η συνέντευξη του Νίκου Μιχαλολιάκου στην Δημοκρατία της Κυριακής όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εκτός Βουλής είχε μείνει και ο Συνασπισμός και αργότερα κυβέρνησε».

Στην ατάκα του αυτή, απάντησε ο Γιώργος Γερμανής, γράφοντας: «Μα αυτό ακριβώς και ο Συνασπισμός είχε μείνει εκτός βουλής και μετά από μερικά χρόνια έγινε κυβέρνηση, αλλά ο Αλαβάνος δεν είχε γαντζωθεί από μια καρέκλα και δεν την άφηνε, αντίθετα την έδωσε σε έναν νέο άνθρωπο όπως ο Τσίπρας».Μα αυτό ακριβώς και ο Συνασπισμός είχε μείνει εκτός βουλής και μετά από μερικά χρόνια έγινε κυβέρνηση, αλλά ο Αλαβάνος δεν είχε γαντζωθεί από μια καρέκλα και δεν την άφηνε, αντίθετα την έδωσε σε έναν νέο άνθρωπο όπως ο Τσίπρας.

Μάλιστα, ο «Καιάδας» απαντώντας σε ένα άλλο σχόλιο «κάρφωσε» ξανά τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής, λέγοντας: «Για την Ιστορία σου θυμίζω τα κόμματα που ανέλαβαν ο Σαλβίνι και η Λεπέν και στην Ελλάδα πιο πριν σου ανέφερα τον Τσίπρα. Νέοι άνθρωποι ορεξάτοι για δουλειά που γυρίζουν πόρτα πόρτα τις γειτονιές στις πατρίδες τους, δεν αρέσκονται να κάθονται μέσα σε τέσσερεις τοιχους!».

O Nίκος Μιχαλολιάκος απαντώντας έγραψε: «Η αχαριστία είναι σημάδι αδυναμίας. Δεν γνώρισα ποτέ πραγματικά ικανούς άνδρες που να ήταν αχάριστοι».


«Η αχαριστία είναι σημάδι αδυναμίας. Δεν γνώρισα ποτέ πραγματικά ικανούς άνδρες που να ήταν αχάριστοι.» Goethe
Πηγή: gazzetta

Αναγνώστες