Δημοσιογράφος ζητά 10 εκατ. από το Facebook για φωτογραφία της σε διαφημίσεις για σeξ


Αποζημίωση 10 εκατομμυρίων δολαρίων ζητά από ιστοσελίδες όπως το Facebook και το Reddit Αμερικανίδα δημοσιογράφος... γιατί, όπως υποστηρίζει, μια φωτογραφία της χρησιμοποιήθηκε σε διαφημίσεις για σeξ.

Η Κάρεν Χεπ μήνυσε μεταξύ άλλων Facebook, Reddit, Imgur, Giphy, WCGZ και την ποpνογραφική ιστοσελίδα S.R.O.

Η μήνυση της δημοσιογράφου που εργάζεται στο κανάλι Fox 29 στη Φιλαδέλφεια, υποβλήθηκε σε δικαστήριο της Πενσυλβάνια.

Στη μήνυση η δημοσιογράφος εξηγεί ότι ζητά αποζημίωση γιατί η χρήση με αυτόν τον τρόπο της φωτογραφίας της «προκάλεσε σοβαρή, μόνιμη και ανεπανθόρθωτη βλάβη».

Την Χεπ ενημέρωσαν συνάδελφοί της που της είπαν ότι η επίμαχη φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε μέχρι και σε διαφήμιση κατά της στuτικής δυσλειτουργίας από το 2017.

Στο Facebook η φωτογραφία της χρησιμοποιήθηκε σε διαφήμιση για γνωριμία και chat με μοναχικές γυναίκες και στο Imgur συγκέντρωσε 11.000 views αφού μπήκε στην κατηγορία MΙLF.


Η δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι αγνοεί πώς η φωτογραφία έφτασε στις μηνυόμενες ιστοσελίδες μολονότι στο κείμενο της μήνυσης αναφέρεται ότι πιθανότατα προήλθε από κάμερα ασφαλείας σε κατάστημα στη Νέα Υόρκη.


Εκτός από την αποζημίωση η Χεπ απαιτεί η φωτογραφία της να «κατέβει» από όλες τις ιστοσελίδες στις οποίες χρησιμοποιήθηκε.

Αναγνώστες