Υπόθεση φρίκης στις ΗΠΑ: Κοριτσάκι 4 ετών έπεσε θύμα βιaσμού σε τουαλέτες fast food σε σχολική εκδρομή


Η οικογένεια έχει στραφεί εναντίον του σχολείου και των συνοδών, για ελλιπή εποπτεία ...
Υπόθεση φρίκης με πρωταγωνιστή έναν 37χρονο και ένα κοριτσάκι μόλις 4 ετών αποκαλύφθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στην Οκλαχόμα. Ο Τζόσουα Κουμπάτρα, που συνελήφθη από την αστυνομία, ομολόγησε ότι βίaσε το μικρό κορίτσι, αξιοποιώντας την ευκαιρία που του δόθηκε, όταν το παιδί πήγε ασυνόδευτο στην τουαλέτα.

Η υπόθεση έχει λάβει διαστάσεις καθώς η αμέλεια από την πλευρά των δασκάλων και των συνοδών του σχολείου είναι κάτι παραπάνω από ενδεικτική. Οι γονείς του 4χρονου κοριτσιού έχουν ήδη ξεκινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον του σχολείου και των συνοδών της εκδρομής.

Το θέμα αποκαλύφθηκε από το Οklahoma News 4 και συνέβη στις 16 Ιουλίου. Το μικρό κορίτσι πήγε στην τουαλέτα, ο δράστης το ακολούθησε δίχως να γίνει αντιληπτός από κανέναν, κλείδωσε την πόρτα και έκανε πράξη τις αρρωστημένες σκέψεις του. Πέντε λεπτά μετά, δύο υπάλληλοι του σχολείου αντιλήφθηκαν ότι το παιδί έλειπε. Χτύπησαν την πόρτα της τουαλέτας. Τότε, ο δράστης άνοιξε και είπε: «Απλώς έπλενα τα χέρια μου».

Ο αρχηγός της αστυνομίας έσπευσε να «αθωώσει» τους συνοδούς του σχολείου, λέγοντας πως «δεν έχουν καμία υπαιτιότητα».

Η οικογένεια, ωστόσο, κατηγορεί τους καθηγητές του Χριστιανικού σχολείου που επέβλεπαν τα παιδιά ότι υπήρχε ελλιπής εποπτεία εξαρχής. Οι δικηγόροι της οικογένειας επιδιώκουν αποζημίωση από το σχολείο, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών εξόδων, του πόνου, της ταλαιπωρίας και της ψυχικής οδύνης.

Αναγνώστες