Αίγιο: Μετά από 4 εξωσωματικές είχαν αποκτήσει το μωράκι που σκοτώθηκε


Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και οι μαρτυρίες για τον 28χρονο έφεδρο σημαιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού, που ...σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η RealNews, ο 28χρονος ζούσε τη ζωή του στο «κόκκινο» και του άρεσε η ταχύτητα, με το κάμπριο αυτοκίνητό του.

Δύο άνθρωποι γλίτωσαν στο τσακ πριν σκοτώσει την γιαγιά με το εγγόνι

Σύμφωνα με μαρτυρίες που δημοσιεύει η εφημερίδα, την ημέρα που έγινε το τραγικό δυστύχημα στο Αίγιο, λίγο έλειψε να τραυματιστεί ένα κοριτσάκι 12 χρόνων που περπατούσε στη γειτονιά του.

Η 12χρονη επέστρεφε από τη θάλασσα όταν σε ένα από τα στενά του χωριού Λόγγος, είδε να κατεβαίνει με μεγάλη ταχύτητα -άνω των 50χλμ- το αυτοκίνητο του 28χρονου που πριν από λίγα λεπτά, είχε σκοτώσει την γιαγιά και το ενός έτους εγγονάκι της!

Η 12χρονη πρόλαβε και κόλλησε σε κάτι συρματοπλέγματα, σε ένα οικόπεδο της περιοχής και κυριολεκτικά γλίτωσε από τους Χάρου τα δόντια…


Η δεύτερη καταγγελία από γυναίκα οδηγό μηχανής

Η οδηγός -τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση της εφημερίδας- γλίτωσε και εκείνη στο τσακ, λίγο πριν γίνει το μοιραίο συμβάν με την γιαγιά και τον εγγονό της στο Αίγιο.

Συγκεκριμένα, ενώ ο 28χρονος έφευγε από την περιοχή της Παναγοπούλας όπου διασκέδαζε μαζί με την 20χρονη φίλη του, λίγο έλειψε να παρασύρει την οδηγό της μηχανής!

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, ο 28χρονος έχει εμπλακεί συνολικά σε άλλα τρία τροχαία ατυχήματα πριν σκοτώσει γιαγιά και εγγονό. Τρεις φορές έχει καθίσει στο εδώλιο λόγω του πάθους του με την ταχύτητα. Αν και ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, δηλώνει ότι έχει στα χέρια του τρεις αθωωτικές αποφάσεις και για τις τρεις περιπτώσεις.


Ο αγώνας της οικογένειας μέχρι να αποκτήσει το μωράκι

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η οικογένεια που ντύθηκε στα μαύρα μετά την τραγωδία στο Αίγιο, ζει σε ένα μικρό σπίτι, στην άκρη του χωριού Καμάρες. Η μητέρα είχε κάνει 4 εξωσωματικές μέχρι να καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της το μικρό της αγοράκι.


Και τώρα, θρηνεί για το μωράκι της, μόλις 20 μέρες μετά τη βάφτισή του…

Η οικογένεια πάντως, είναι κατηγορηματική: Δεν θα δεχτεί κανένα εξωδικαστικό συμβιβασμό, παρά την επιθυμία που έχει εκδηλώσει ο δράστης…

Αναγνώστες