Ξημερώματα μετέφερε 74 κιλά χaσίς στα Ιωάννινα


Ο εκπαιδευμένος σκύλος που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί δεν χρειάστηκε καν να κάνει έρευνα, καθώς ...πήγε κατευθείαν στο πορτ μπαγκάζ αντιδρώντας θετικά

Οι πληροφορίες για την επικείμενη μεταφορά μεγάλης ποσότητας χaσίς αλβανικής προέλευσης στο εσωτερικό της χώρας που είχαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκwτικών Ιωαννίνων, επαληθεύτηκαν τα ξημερώματα όταν σταμάτησαν για έλεγχο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή του Κεφαλόβρυσου.

Ο εκπαιδευμένος σκύλος που είχαν μαζί τους δεν χρειάστηκε καν να κάνει έρευνα, καθώς πήγε κατευθείαν στο πορτ μπαγκάζ αντιδρώντας θετικά. Μόλις οι αστυνομικοί το άνοιξαν, βρήκαν στο εσωτερικό του 47 δέματα με ακατέργαστη κάννaβη, συνολικού βάρους 73 κιλών και 800 γραμμαρίων και πέρασαν χειροπέδες στον 43χρονο Έλληνα οδηγό.

Στην κατοχή του κατασχέθηκαν 150 ευρώ και δύο κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου ώστε να διαπιστωθεί με ποιους ερχόταν σε επαφή για να παραδώσει το φορτίο, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα. Ο 43χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για εισαγωγή, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκwτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Αναγνώστες