Εφιάλτης για ηλικιωμένη στη Λαμία: Λιποθύμησε ότι είδε ληστές μες στο σπίτι της (Photos)


Εφιάλτη έζησε ηλικιωμένη στην Ανθήλη Λαμίας όταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο -για ...
τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα- με ληστές μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, νωρίς το βράδυ του Σαββάτου μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία μάλιστα αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά της, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα από τους ληστές που μπήκαν στο σπίτι της και κατέληξε στο νοσοκομείο.


Πιο συγκεκριμένα λίγο μετά τις 10:00' το βράδυ οι δράστες ξήλωσαν τα κάγκελα από το παράθυρο του μπάνιου και το παραβίασαν μπαίνοντας στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού. Η ηλικιωμένη γυναίκα που έβλεπε τηλεόραση στο σαλόνι άκουσε κάποιο θόρυβο, αλλά νόμισε ότι είναι ο σύζυγος που γύριζε από το καφενείο.

Στη συνέχεια έκαναν άνω - κάτω τα δωμάτια του σπιτιού για να βρουν χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά η γιαγιά είδε να μπαίνει στο σαλόνι ένας ψηλός αδύνατος μελαχρινός άνδρας, χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.


Η γυναίκα στη θέα του ληστή λιποθύμησε, ενώ ο δράστης με το συνεργό του βλέποντας την ηλικιωμένη να λιποθυμά έφυγαν τρέχοντας πηδώντας από το μπαλκόνι. Οι γείτονες που έτρεξαν να βοηθήσουν βρήκαν τη μια τσάντα πετάμενη άδεια στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Η γιαγιά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου και νοσηλεύεται.

Αναγνώστες