Τρίκαλα: Τα είδαν... διπλά και τριπλά - Tι έγινε στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων (Photos)


Με μεγάλη συμμετοχή από όλη την Ελλάδα, κέφι, ζωντάνια, πολλά παιδικά χαμόγελα και πλήθος δράσεων ...η 1η Συνάντηση Διδύμων στα Τρίκαλα αποτελεί μια πραγματικότητα.

Η γιορτή αυτή, πρωτότυπη και μοναδική, διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2019 από τον υπό σύσταση Σύλλογο Διδύμων Τρικάλων και τον Δήμο Τρικκαίων, με την οργανωτική επιμέλεια της Magic Castle Entertainment και την ενεργή συμπαράσταση και συμμετοχή των Εθελοντών Τρικάλων, πολιτών και επιχειρήσεων. Η συνάντηση πραγματοποιείται μέχρι σήμερα αργά το απόγευμα (τελευταία προγραμματισμένη εκδήλωση στις 19:00), στο πάρκο Αη Γώργη.


Περιλαμβάνει πλήθος δράσεων: ομιλίες ειδικών, διαγωνισμούς, happenings, δραστηριότητες για όλους. Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει, ώστε ο χώρος του πανέμορφου πάρκου των Τρικάλων να μετατραπεί σε χώρο φιλοξενίας για όλες τις ηλικίες, είτε οι συμμετέχοντες είναι δίδυμοι είτε όχι, καθώς η πρόσκληση αφορούσε άπαντες. Η συνάντηση, αρχικά μετά τους χαιρετισμούς, περιελάμβανε διαγωνισμούς διδύμων, όπως διαγωνισμός περισσότερης ομοιότητας διδύμων, διαγωνισμός λιγότερης ομοιότητας διδύμων, διαγωνισμός ομοιότητας τριδύμων, παράλληλες δράσεις ζωγραφικής προσώπου (Face painting) και μπαλονοκατασκευών, δράσεις ζωγραφικής (Εκδόσεις του Κάμπου), κ.ά. Η ιδέα αυτής της εκδήλωσης ανήκει στις τρικαλινές Κατερίνα και Αθανασία Φάλια, οι οποίες το συζήτησαν με τον Δήμο Τρικκαίων, που πρόθυμα προσφέρθηκε να συνδράμει.


Η γνωστή τρικαλινή μπάντα «The Teasers» αργά σήμερα το απόγευμα θα κλείσει όμορφα και μουσικά την 1η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων. Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου αναφέρθηκε στο πως μια ξεχωριστή και πρωτότυπη ιδέα γίνεται με επιτυχία πράξη, όπως η συγκεκριμένη 1η Συνάντηση Διδύμων στα Τρίκαλα.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ , Φωτογραφίες: Eurokinissi

Αναγνώστες